Lekkerkerk | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Automobilist aangehouden na achtervolging

verkeersdelict

Lekkerkerk - De politie hield maandag 14 maart om 14.00 uur een 35-jarige automobilist uit Rotterdam aan na een achtervolging met een aanrijding. Kort daarvoor werd de bestuurder in de buurt van de Beijersche Bocht gecontroleerd.

De bestuurder ging er plotseling vandoor in de richting van Bergambacht waarna agenten de achtvolging inzetten. Tijdens de achtervolging maakte de automobilist diverse overtredingen om aan de politie te ontkomen. Zo reed de automobilist met hoge snelheid en reed enige tijd in de berm en haalde daarbij verkeer dat op de rijbaan reed rechts in. Bij de N207/N210 reed de automobilist rechtdoor de Veerweg op. Aan het einde sloeg hij rechtsaf de Lekdijk West op. Op de Opperduit, ter hoogte van de jachthaven, reed de automobilist tegen een lantaarnpaal en twee andere voertuigen. De bestuurder stapte uit zijn auto en is in de berm gaan zitten om te worden aangehouden.

Soortgelijke berichten

Man aangehouden na achtervolging
Soesterberg

Verkeersovertreder heeft inbrekersgereedschap bij zich
Holten

Beschonken automobilist aangehouden
Meppel

Mannen na achtervolging aangehouden
Almere

Aangehouden na achtervolging

Man vast na gevaarlijk rijgedrag Rotterdam
Rotterdam

Wegenverkeerswet

Inzittenden auto aangehouden na achtervolging
Leeuwarden

Aanhoudingen voor drugsbezit na achtervolging
Vaals

Drie mannen aangehouden na achtervolging

kaart

De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio